“Minik bilgiçler yine araştırma peşinde”

Konumuz ekmek.Buğdayla başlayan yolculuğumuzda bizi önce un ardından hamur karşıladı.Sonra sıcacık fırın ocağında ısındıktan sonra kızarıp pişen hamurumuza ekmek adını verdik.Yapım aşamaları hakkında ustalarımızla yaptığımız bilgi alışverişi sonucunda araştırmamızı tamamlamış olduk.
MALABADİ ANAOKULU

 

                                                                   

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

  • Adres:
    • Bağcılar Mh. 1088 Sk. No:13 Diski Arkası Toptancılar Sit. Bağlar/DİYARBAKIR
  • Telefon:
    • 0(412)235 55 55
  • Cep Telefonu:
    • 0(537)207 08 18
  • Eposta:
    • @malabadiokullari.k12.tr