E Twenning "Oku Dünya Güzelleşsin!"Projemiz Başladı.

E Twenning “Oku Dünya Güzelleşsin!”Projemiz Başladı Okulumuz “Oku Dünya Güzelleşsin!” proje ortaklarından olan Sosyal Bilgiler öğretmeni Zeliha Tantekin,  7. Sınıf öğrencilerimizle eTwinning projesi yürütülmeye başlandı. Projeye destek İstanbul, Samsun, Düzce, Karaman ve Denizli okullarından geldi. Bu proje ile öğrencilerimizin okuma alışkanlığını geliştirmek adına seçilen okuma kitabı etkinliklerle desteklenip, çocukların okuma kültürüne katkı sağlanması ve kitap eşliğinde çevre temasından yola çıkılarak öğrencilerimizin bilinçlenmesi planlandı. Bu aşamadan sonra geri dönüşüm materyalleri oluşturarak öğrencilerimizin çevre sorunlarına doğal çözümler bulması hedeflendi.

• Adres:
    • Bağcılar Mh. 1088 Sk. No:13 Diski Arkası Toptancılar Sit. Bağlar/DİYARBAKIR